Skal man booke en tid?

Man behøver ikke booke en tid, men nogle dage har vi meget travlt, så det er ikke altid vi har mulighed for at tage walk-ins. Du kan booke en tid på vores Facebookside, eller ring på 8872 2282.

Skal man have ID med?

Vi kræver ID på alle vores tatoverings kunder her hos Dark Crow. Den lovpligtige alder i Danmark er 18 år. Så gem dine ideer til dit Tattoo-sleeve til du er fyldt 18, så vil vi med glæde lave det.

Ved piercinger er reglerne dog lidt anderledes. Ved genitale piercinger skal du være fyldt 18 år. De resterende varianter skal man være fyldt 16år for at få, men det kan selvfølgelig lade sig gøre, hvis du har dine forældre/værger med. Andre folk (som fx bror, søster eller venner) over 18år regnes ikke som værger.

Hvad koster det?

Tatoveringer:

Priserne hos Dark Crow på tatoveringer, kommer meget an på farve, størrelse osv. For at få et mere præcist svar, er det bedst at skrive til os på vores Facebook evt. med et billede, og en lidt mere detaljeret beskrivelse af hvad du har i tankerne. Ellers er du altid velkommen til at komme forbi butikken, til en snak.

Piercinger:
Vi er meget stolte af at kunne siger, at vi i Dark Crow kun bruger piercingsmykker af den højeste kvalitet. Vi har et stort udvalg af fantastiske smykker, der både kan bruges i friske og helede piercinger.

Indvendigt gevind: Indvendigt gevind gør at det er mere behageligt, når du indsætter eller fjerner smykket. Det vil heller ikke irrirtere huden omkring din nye piercing. Derudover er det også et mere sikkert valg, da det er vanskeligere for bakterier at leve i trådene, i forbindelse med risikoen for infektion.

Titanium: Titaniumsmykker er det eneste vi bruger, fordi vi som professionelle tager højde for, at selv stål af den højeste kvalitet, kan indeholde nikkel.

Højglaspoleret: Højglaspolerede titaniumsmykker, er også med til at sikre, at det ikke sider olie eller andre former for rester, der kan medføre irritation af din nye piercing, eller huden omkring.

Fordi vi tager alle disse forholdsregler, kan prisen være derefter.

Kvalitets eksempel

Gør det ondt?

Dette er et af de mest populære spørgsmål. Smerte er en meget subjektiv ting, og derudover er tolerancen meget forskellig fra person til person, derudover har det også noget at gøre med placeringen på din piercing, eller tatovering. Ofte siger kunderne at forventningen kan være det værste. Der er dog nogle råd du kan følge inden din session, der kan gøre processen lidt mere behagelig for dig, og din tatovør/piercer.

⦁ Spis sundt i dagene op til. Spis en let morgenmad på selve dagen

⦁ Du må ikke drikke alkohol eller indtage narkotika, da det vil virke blodfortyndende, og dermed øge blødning.

⦁ Få en god nats søvn, da træthed kan øge angst.

⦁ Prøv at bevare roen så meget som muligt. Folk kommer ofte og er lidt nervøse, vi vil selvfølgelig gøre vores bedste for at berolige dig så godt som vi kan. En god piercer/tatovør vil altid udvise tålmodighed og forståelse inden for mulighedernes grænser, da vi selvfølgelig godt kan forstå det kan være skræmmende.

⦁ Focus på vejrtrækning, kan hjælpe med frygt og angst under en session
Disse simple råd, kan bruges til at hjælpe dig, med at overvinde din frygt.

Hvad er jeres holdning til Piercingpistoler?

Hos Dark Crow er vi stærkt imod piercingpistoler, og andet mekanisk udstyr, og det er vi af følgende grunde:

⦁ De kan ikke stereliseres ordentligt, da de er lavet af plastic, og derfor vil smelte i en autoklave. Derfor vil risikoen for infektion være betydeligt højere. Det betyder også, at hvis den fx har været brugt på en kunde med Hepatitis C, kan det nemt smitte til næste kunde. (Hepatitis C, kan leve op til 7 dage på en overflade.)

⦁ De smykker der anvendes i pistolerne er stumpe i forhold til piercingnåle. Det vil sige, at når pistolen eksempelvis tvinger smykket igennem et øre, vil det forsage et traume på vævet. Dette resulterer ofte i dårligt placerede og skæve piercinger. Piercingnåle som benyttes hos Dark Crow er derimod knivskarpe, forsager mindre ubehag og sikrer en hurtigere og nemmere heling. Med en ordentlig piercer, vil placeringen også være korrekt og lige.

⦁ De smykker der bruges i pistoler er derudover “one size”, hvilket meget ofte resulterer i at der ikke vil være nok plads til den eventuelle hævelse, hvilket resulterer i ekstremt ubehag.

Piercing Pistoler

Hvad er sporetest, og hvorfor er det så vigtigt?

Sporetest er den mest anvendte måde at sikre, at autoklaven (det apperat vi bruger til at sterilisere vores udstyr med) fungerer korrekt. Kort sagt virker det ved, at man kører en pakke af levende sporer igennem autoklaven. Denne pakke sendes derefter til et laboratorium, der inkuberer den. Hvis der stadig er noget der er i live, virker autoklaven ikke korrekt. Sporetesten tjekker faktisk autoklavens evne til, at dræbe selv de mest farlige og resistente organismer, som fx HIV hepatitis og andre blodbårne patogener. Hvis du overvejer at få en piercing eller tatovering, opfordrer vi til at spørge efter resultatet på seneste sporetest, og dokumentation på korrekt sterilitation. Dette bør være højt på din liste, når du søger efter et sikkert sted til din næste Piercing. Vores shop, er udstyret med et synligt sterilisationsrum, for dig der gerne vil lære hele processen.

Sporetest Oktober 2016

Hvad koster det ?

PRICES DANISH

 

 

PRICES ENGLISH