Om Fie

Fie har arbejdet som professionel tatovør i over 4 år.
Hun er opvokset i det sydlige Sjælland på Falster, men flyttede til København for at forbedre og videreudvikle hendes tatoveringsegenskaber.
Fie er specialiseret i stilarten Neo Traditional, men hun er meget velbevandret i de andre traditionelle stilarter; fra Black & Gray til Oldschool, Comic og New School.

Fie elsker at få lov til at tegne og tatovere smukke kvinder, med et addet touch af den mørke side. Fx. en pige der græder sorte tårer, blod eller har et islæt af besættelse. Så hvis du vil have en tatovering der symboliserer din x-kæreste, så er hun den helt rette at gå til. Når det er sagt så er Fie’s arbejde dog oftest præget af en positiv og glad stil blandet med en masse fantas og ikke mindst humor, der fx. kan udmunde i havfruer, prinsesser og elverpiger.

Som tatovører er flest, så er Fie en virkelig dygtig tegner/illustrator. Så kom endelig til hende med en ide til din nye tatovering, så skal hun nok sørge for at skabe et mesterværk på papiret og et kunstværk når det trasnformeres til en tatovering på din krop.

Fie Portræt

Fie’s tatto’s

Se flere på Fie's Instagram