Hvem er vi


Hos Dark Crow Tattoo & Piercing finder du en samling talentfulde og hård arbejdende Tattovører og Piercere der elsker deres job. Teamet er nøje sammensat, således så vi dækker alle genrer, stilarter og dermed kan afdække de ønsker du som kunde måtte have til din næste tattovering eller piercing. Vi elsker at arbejde med mennesker og du bliver altid mødt med et smil af vores søde personale, der er klar til at hjælpe dig med dit spændende projekt. Vi glæder os til at tage imod dig.

Mød vores fantastiske team


team-member

Manu

Tatovør

Manu er Dark Crow's multikunstner, han er specialiseret i stilarterne comic og new school, men mestrer alle stilarter og har 7 års erfaring som professionel tatovør.

team-member

Morguen

Piercer

Morguen har arbejdet som professionelt piercer i fire år. Hun er specialiseret i både piercing og andre krops modifikationer. Morguen er bedst kendt for sin præcision og perfektionisme. Hun er altid meget blid og piercing proceduren er altid meget hurtig og smertefri.

team-member

Fie

Tatovør

Fie har arbejdet som professionel tatovør i tre år. Hun er primært specialiseret i stilen Neo-Traditionelle tatovering. Fie mestrer dog snildt andre stilarter fra Black & Grey til Old School, Comic og New School .

team-member

Constanza

Tatovør

Stag er en erfaren tatovør og sluttede sig til butikken for nylig. Han er specialiseret i Black & Gray, men han er en alsidig kunstner og kan lave alt fra traditionel til realisme – alle stilarterne leveres på et usædvanligt højt niveau

Vores Proces


 • Idé

  Vi sætter os ned sammen og du fortæller os om din idéer og tanker omkring dit projekt. Du har måske allerede en masse input - sammen finder vi ud af hvad der skal ske.

 • Tegning

  Vi tegner og skitserer din nye Tatovering - Hvis det er et større projekt så tager det selvsagt lidt tid at få alle detaljerne helt på plads.

 • Pris

  Udfra dine ønsker, størrelse, farver, m.m. finder vi ud af pris for opgaven. Vi finder altid en fair og god pris!

 • Tatovering

  Vi aftaler sammen en dag der passer i begge parters kalender og så skal ellers bare have lavet din tatovering. Mange gange kan vi faktisk lave tatoveringen samme dag som du bestiller.

Vores kunders sikkerhed er af allerstørste betydning hos Dark Crow Tattoo & Piercing. Vi sikrer, at alle tatovering og piercing-instrumenter og materialer enten smides væk eller steriliseres i en højtryks, høj-temperaturs autoclave efter hver brug. Vi benytter altid handsker og sørger for at butikken er ren, pæn og rar at være i.

DarkCrow reception