Om Stag

Stag er det nyeste medlem på holdet. Han kommer fra Transylvanien – landet med selveste Grev Dracula. Han er specialiseret i Black & Gray stilarten, men han er en alsidig kunstner og kan lave alt fra traditionel til realisme – alle stilarterne leveres på et usædvanligt højt niveau. Én ting skal du dog ikke bede ham om at lave – Celtic tatoveringer.

Stag er også en mester i frihåndstegning. Han elsker at skabe tatoveringer, der passer til din krop og trives når han laver spontane og unikke tatoveringer, uden brug af den kedelige gamle stencil maskine. Så er du på udkig efter frihåndsarbejde, så er Stag din mand.

Hans stil er lidt til den mørke side. Tjek hans tegninger og tatoveringer på hans Facebook og se hvad vi mener. Hans skitser er fantastiske, teksturerede og med elegant flow. Hvilket er en vigtig del af hans stil.

Som tidligere beskrevet så er Stag en allround kunstner, så kom med hvad end du drømmer om at få tatoveret, og du vil forlade salonen med et awesome kunstværk tatoveret på din hud.

Stag Tatovør

Stag’s Inks

Se flere på Stag's Instagram