OM JLY

 

Mit navn er Julie, jeg er 27 år – født og opvokset på Fyn.

Jeg har lidt over 6 års erfaring som tatovør. Mit arbejde er min hobby – jeg går utrolig meget op i, at mine kunder føler sig trygge, når de skal tatoveres af mig. En tatovering og hele processen heri, ser jeg som et samarbejde mellem artist og kunde, og jeg foretrækker oftest, at man sætter sig sammen til en konsultation og drøfter ideer og ønsker for den kommende tatovering. Jeg går meget op i kundeservice og bruger derfor meget tid & fritid på at konsultere med enhver, der kontakter mig omkring et nyt tatoveringsprojekt. 

Jeg arbejder meget allround indenfor Blackwork stilen, med et touch af noget traditionelt, men også noget nutidigt. Jeg laver mange forskellige tatoveringer – lige fra mindre fineline skrifter & motiver til de helt store tatoveringer. Hvilket du vil se på mine billeder og sociale medier.

– Jeg går meget op i at skabe unik kunst, og derfor kopierer jeg aldrig designs – jeg tegner og designer fra bunden, ud fra kundens ønsker.  

Jeg tilbyder altid gratis konsultation for en god snak, og ellers kan jeg altid kontaktes online via min Facebookside JLY Art eller Instagramprofil @jly_art. 

JLY’S TATTO’S

KONTAKT OS

ADRESSE: Dark Crow Tattoo, Fortunstræde 3, 1065 København K, Denmark

TELEFON: +45 8872 2282

EMAIL: contact@darkcrowtattoo.com

DanishEnglish