HVEM ER VI

Hos Dark Crow Tattoo & Piercing finder du en samling talentfulde og hård arbejdende Tattovører og Piercere der elsker deres job. Teamet er nøje sammensat, således så vi dækker alle genrer, stilarter og dermed kan afdække de ønsker du som kunde måtte have til din næste tattovering eller piercing. Vi elsker at arbejde med mennesker og du bliver altid mødt med et smil af vores søde personale, der er klar til at hjælpe dig med dit spændende projekt. Vi glæder os til at tage imod dig.

MØD VORES FANTASTISKE TEAM

MANU

Tatovør

Manu er Dark Crow’s multikunstner, han er specialiseret i stilarterne comic og new school, men mestrer alle stilarter og har 7 års erfaring som professionel tatovør.

MORGUEN

Piercer

Morguen har arbejdet som professionelt piercer i fire år. Hun er specialiseret i både piercing og andre krops modifikationer. Morguen er bedst kendt for sin præcision og perfektionisme. Hun er altid meget blid og piercing proceduren er altid meget hurtig og smertefri.

FIE

Tatovør

Fie har arbejdet som professionel tatovør i tre år. Hun er primært specialiseret i stilen Neo-Traditionelle tatovering. Fie mestrer dog snildt andre stilarter fra Black & Grey til Old School, Comic og New School .

KAMIL

Tatovør

Stag er en erfaren tatovør og sluttede sig til butikken for nylig. Han er specialiseret i Black & Gray, men han er en alsidig kunstner og kan lave alt fra traditionel til realisme – alle stilarterne leveres på et usædvanligt højt niveau