Guld, sølv eller plast?

DARK CUTTERS PIERCINGER OG VIRKSOMHED

 

Dark Crow Tattoo & Piercing har et stort, unikt og luksuriøst udvalg af smykker. Fra implantat-kvalitets titanium med internt gevind til gevindløse basale smykker, samt 14 karat og 18 karat massivt guld, Pyrex glassmykker, implantat-kvalitets silikone, nikkelfri messing, 925 sterling sølv og natursten. Alle vores smykker er af højeste kvalitet, og vi sælger både smykker fra de store høj-kvalitets virksomheder samt håndlavede unikke smykker fra hele verden.

Dark Crow Tattoo & Piercing har også sin egen smykkelinje kaldet Symmetry, som er skabt i samarbejde med de bedste juvelerer og guldsmede fra forskellige dele af verden.
Denne linje af smykker og dens designs er eksklusive til vores elskede kunder i Dark Crow, hvilket betyder, at vi ikke sælger det til noget andet tattoo studio i verden. Hvis du ikke bor i Danmark, og du også kan lide vores smykker, kan vi sende det til dig næsten hvor som helst. Kontakt os for mere information.
Symmetri er lavet ud fra højeste kvalitetstandarder, og vi bruger materialer som massivt guld, nikkelfri messing, unikke natursten samt andre unikke materialer, som vores piercer finder på forskellige rejser rundt om i verden.

IMG_0130

UDVALGTE SMYKKER OG PIERCINGER

SYMMETRY

KONTAKT OS

ADRESSE: Dark Crow Tattoo, Fortunstræde 3, 1065 København K, Denmark

TELEFON: 27 13 89 53

EMAIL: contact@darkcrowtattoo.com